"Het is fijn om Floris als onderdeel van je team te hebben" - Shawn Wijngaarde

Ik heb twee jaar met veel plezier met Floris samen mogen werken. 

Floris is enthousiast, nieuwsgierig, energiek en heeft een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. 

Hij stelt kritische vragen en zijn positieve houding straalt af op zijn omgeving.

De problemen die ik bij Floris heb neergelegd zijn altijd secuur en met de juiste communicatie opgelost.  

Het is fijn om Floris als onderdeel van je team te hebben.

 

Shawn Wijngaarde 

Projectmanager Alfen N.V.

Teamleider Alfen N.V. 


"Floris is een prettig persoon met veel toegevoegde waarde in een team en voor het bedrijfsresultaat." - Bart van den Berg, Shiners Recruitment

Ik heb de communicatie met Floris als zeer prettig ervaren door zijn open houding en heldere manier van communiceren. 

Floris heeft multidisciplinaire kennis en daarnaast hands-on én theoretische ervaring waardoor hij breed inzetbaar is en goed verbanden kan leggen. 

Ik beveel Floris van harte aan. Ik vind hem een prettig persoon met veel toegevoegde waarde in een team en voor het bedrijfsresultaat. .

Floris is technisch breed onderlegd, sociaal, communicatief vaardig, oprecht en analytisch. De berichten die ik van de opdrachtgevers krijg, zijn positief.

Hij is precies en kundig.

Bart van den Berg

Consultant

Eigenaar Shiners Recruitment 


"Hij is professioneel, stelt de klant centraal en toont een hoge inzet." - Jörgen Bock

 

Ik heb het werken met Floris altijd als erg prettig ervaren. 

Floris is accuraat, vriendelijk, helder en begaan met het werk wat geleverd wordt. Hij is professioneel, stelt de klant centraal en toont een hoge inzet. 

 

Ik beveel Floris van harte aan om mee samen te werken, hij staat in voor kwaliteit en service en zorgt voor een snelle en goede afwikkeling van zaken die spelen. 

 

Jörgen Bock


"Floris is een open, directe, enthousiaste persoon en een harde werker. Hij weet goed focus te houden op zijn prioriteiten en laat niet los voordat zijn opdracht volledig afgerond is."- Richard Kaaij

Ik heb met Floris gewerkt bij Alfen vanaf september 2022 tot en met maart 2023. Hij werkte binnen mijn Engineering afdeling in het bereik product life cycle engineering aan het beheren en onderhouden van de transformator stations en aanverwante onderdelen. Floris zorgde er met zijn pragmatische instelling consequent voor dat productieproblemen zo snel mogelijk werden opgelost (symptoombestrijding) en ging vervolgens direct door met het structureel oplossen van het probleem door de oorzaak te onderzoeken en deze weg te nemen (root cause analysis en corrigerende maatregelen invoeren).

 

Floris is een open, directe, enthousiaste persoon en een harde werker. Hij weet goed focus te houden op zijn prioriteiten en laat niet los voordat zijn opdracht volledig afgerond is. Hij is ook erg goed in het managen van meerdere opdrachten tegelijkertijd zonder de voortgang uit het oog te verliezen.

 

Richard Kaaij