Over Floris

Ik ben Floris Ulehake (1989), Lead Engineer, Project Engineer en sr. Mechanical Engineer. Hoewel ik geboren en getogen Amsterdammer ben, woon ik nu al weer jaren met mijn gezin in het prachtige Haarlem. 

 

Mijn hele leven staat in het teken van techniek. Als tiener had ik een motorblok onder mijn bed staan om aan te sleutelen, en mijn hobby was het demonteren van brommers om ze op te voeren en daarna weer in elkaar te zetten. Later kwam daar het sleutelen aan (oldtimer-)motoren bij.

 

Op mijn zestiende begon ik als automonteur, maar mijn gedrevenheid en ambitie om me verder te ontwikkelen op technisch en theoretisch gebied was groot. Daarom heb ik de avondstudie Engineering, Design & Innovation (Werktuigbouwkunde) gevolgd naast mijn gezin, mantelzorgrol en fulltime functie als Field Service Engineer.

 

Om me te blijven ontwikkelen heb ik daarna een opleiding gevolgd aan de TU Delft, die heeft geleid tot het Professional Certificate "Buildings as Sustainable Energy Systems".

 

Als Dé Project Engineer kan ik dankzij mijn jarenlange ervaring en expertise uiteenlopende technische projecten aanpakken in verschillende sectoren. Mijn focus ligt hierbij op innovatie en duurzaamheid.

 

Mocht je meer willen weten over mijn achtergrond en ervaring, bekijk dan mijn volledige CV op mijn LinkedIn-profiel via onderstaande button.

Graag direct contact? Dat kan natuurlijk ook!